1982 yılından bu yana cağ kebabın vazgeçilmez adresi olarak Erzurum halkının damak tadına hitap eden Gelgör Cağ Kebap, Türkiye ve hatta Dünya’ya Cağ Kebabı tattırmanın haklı gururunu yaşıyor.
Erzurum’da Gürcükapı, Terminal Caddesi’deki şubelerine İstanbul Ataşehir’de Nostalji Sokağı’nda açtığı şubesini de ekleyerek hizmet vermeye başlayan, Gel Gör Cağ Kebap’ta güler yüzlü ve deneyimli olan altmış kişiyi aşkın personel misafirlerine daima en iyiyi sunmaya gayret gösteriyor.
Müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutan, bunun için kalite ve hizmete özen gösteren firma Gel Gör Cağ Kebabı’nın patentine sahip.
Rahmet ve bereketi ile yeniden kavuştuğumuz Ramazan’da en çok aranan şeylerden biri iyi bir iftar mekânıdır. Ev ortamında ailece bir iftar yaşamak için Gel Gör Cağ Kebap müşterilerine bu imkânı fazlasıyla sağlıyor. Her Ramazan’da müşterilerine iftar ziyafeti sunan Gel Gör Cağ Kebap bu sene de Gürcükapı’da ve Terminal Caddesi’nde iki ayrı noktada geleneksel iftar sofralarında müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Lezzet, kalite, hijyen ve tecrübeyi harika bir biçimde harmanlayan mekanlar her akşam iftarda dolup taşıyor. Sevdikleri ile birlikte keyifli bir iftar geçirmek isteyen Erzurumlular Gel Gör Cağ Kebap’ı tercih ediyor. Kaliteli servisi, samimi atmosferi ve mutfağın enfes lezzetleriyle konuklarına ayrıcalıklı bir hizmet sunan Gel Gör Cağ Kebap, evinizde özenle hazırladığınız iftar sofralarını aratmıyor.
Erzurum’da iki şubesi bulunan Gel Gör Cağ Kebap’ta rahat geniş ve şık mekânlarında serin bir yaz akşamında iftar yapmak istiyorsanız bir gün önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.
Gel Gör Cağ Kebap olarak sadece damak tadınıza değil, müşterilerinin sağlığına da önem veriyor. Kuzuların kesiminden, hazırlanıp servis edilişine kadar her detay titizlikle incelenerek misafirlerin beğenisine sunuluyor. Gel-Gör Cağ Kebap sahibi Şakir Aktaş,”Etlerimiz ve hazırladığımız bütün ürünlerimizin hammaddeleri özenle seçilmiş olup hijyenik ve sağlığa uygundur. Cağ Kebap ve diğer ürünlerimiz hazırlanırken müşterilerimizin sağlığını hep ön planda tutuyoruz. Müşterilerimize Ramazan ayının yaz aylarına ve sıcak günlere denk geldiği için serin temiz mekanlarda iftar etme imkanı sunuyoruz.İftarda cağ kebap tatmak isteyen tüm Erzurum halkını, Ramazan ile birlikte tüm şubelerimize davet ediyoruz” dedi.
ÖZEL HABER