Erzurum basın camiasının önde gelen isimlerinden gazeteci Mehmet Şener, bugün ağabey acısı yaşadı…
Palandöken Gazetesi Başyazarı Mehmet Şener’in ağabeyi Kaya Şener (77) bu sabah tedavi gördüğü Erzurum Şehir Hastanesi’nde vefat etti. Kaya Şener, Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla ebediyete uğurlandı.
Bir süredir Erzurum Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Kaya Şener, bu sabah hayata gözlerini yumdu. Ağabeyinin vefatıyla derin bir üzüntü yaşayan gazeteci Mehmet Şener’i; kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, akademisyenler, STK temsilcileri, iş insanları, gazeteci meslektaşları ve akrabaları yalnız bırakmadı.
Kaya Şener’in cenazesi, Narmanlı Camii’nde Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla kaldırıldı.
Cenaze namazına ; Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Türkez, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Bülent Çakmak, ETSO Başkanı Saim Özakalın, ERVAK Başkanı Erdal Güzel, Kızılay Erzurum Şube Başkanı, Hüseyin Bekmez, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanı Ayhan Türkez, Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı (DGF) İrfan Tarakçıoğlu, gazeteciler, iş insanları aile yakınları, dostları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ağabey Kaya Şener’in naaşı, Asri Mezarlık’taki aile kabristanında dualar eşliğinde toprağa verildi.
Yenierzurumhaber.com adına Merhum Kaya Şener’e Yüce Allah’tan c.c rahmet meslek büyüğümüz Mehmet Şener başta olmak üzere Şener Ailesine tüm eş-dost ve yakınlarına başsağlığı sabr-ı cemil diliyoruz..



