Erzurum iş dünyasının sevilen isimlerinden, Güvendik Hipermarketçilik Yönetim Kurulu Başkanı ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Özdemir’in babası Celil Özdemir (75), son yolculuğuna uğurlandı.
Şehrin köklü ticaret erbablarından biri olan ve bir süredir kalp yetmezliği tedavisi gören Celil Özdemir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün sabaha karşı hayata gözlerini yumdu.

Narmanlı Camii’nde Cenaze Merasimi
Babasının vefatıyla derin üzüntü yaşayan Muharrem Özdemir ve Muhammet Özdemir ile kardeşleri Cemil ve Mecit Özdemir, taziyeleri kabul etti. Merhum Celil Özdemir’in cenazesi, ikindi namazını müteakip Narmanlı Camii’nde kılındı. Hikmetullah Bilgin hoca tarafından kıldırılan cenaze namazına; ETSO Başkanı Saim Özakalın ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, çok sayıda iş insanı, merhumun yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Dualarla Defnedildi
Yoğun bir katılımın gözlendiği cenaze namazının ardından Celil Özdemir’in naaşı, Yeni Asri Mezarlık’taki aile kabristanına dualar eşliğinde defnedildi. Erzurum iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren cenaze töreninde, sevenleri Özdemir ailesini bu acı günlerinde yalnız bırakmadı.

Yenierzurumhaber.com olarak, merhum Celil Özdemir’e Yüce Allah’tan.c.c rahmet; kederli evladı Muharrem Özdemir başta olmak üzere, Özdemir ailesine ve tüm yakınlarına sabr-ı cemil ve başsağlığı diliyoruz.




